Project

General

Profile

Support #1129

Can't add subs during tv streaming

Added by Giorgio 17 days ago. Updated 7 days ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal

Description

When I play a movie in Kodi gui in Yatse there are all the features button (change audio and subs). But during the streaming to the smart tv they disappears.
See screenshot attached.

ebe9c5f2-9e81-45e5-8e72-bcb8c76f63f0.jpg View (17.6 KB) Giorgio, 10/06/2017 09:54 PM

6d13f6b7-14b1-41ec-8302-806f6202e6e2.jpg View (17.5 KB) Giorgio, 10/06/2017 09:54 PM

1338
1339

History

#1 Updated by Tolriq 17 days ago

Well yes Kodi does not support transcoding and UPnP protocol does not allow changing those.

Yatse sends the subtitles with the video if they are correctly named but your TV needs to support that.

Without logs no way to tell more.

#2 Updated by Giorgio 13 days ago

Tolriq wrote:

Well yes Kodi does not support transcoding and UPnP protocol does not allow changing those.

Yatse sends the subtitles with the video if they are correctly named but your TV needs to support that.

Without logs no way to tell more.

And what about the audio track switch?

P.S.: what do you need the log for in this case? (how can i save them?)

#3 Updated by Tolriq 13 days ago

  • Tracker changed from Bug to Support

As said UPnP does not support that. If your TV support multi audio tracks then maybe it's physical remote allows that. But not possible from Yatse.

Logs are to see if Yatse find external subs and send them via UPnP.

But in all cases no possible selection during playback.

#4 Updated by Tolriq 7 days ago

  • Status changed from New to Closed

Also available in: Atom PDF

Go to top